Apollofirst en 4 mei 2020

Wij brengen het bericht van het Apollofirst Theater team hier extra onder uw aandacht.  (Redactie)

Beste Theatergast,

Het corona-virus raakt iedereen in welke vorm dan ook. Ons bedroeft het daarbij zeer dat we, los van alle andere zorgen, voor het eerst na 42 jaar op 4 mei niet op onze bekende wijze de jaarlijkse herdenking van alle slachtoffers van de 2e wereldoorlog kunnen gedenken. Want ook deze herdenkingsvoorstelling voorafgaand aan de plechtigheid bij het monument op de Apollolaan en het samenzijn ter afsluiting hiervan kan geen doorgang vinden.

Om ondanks dit alles u toch de mogelijkheid te geven om in uw eigen omgeving naar één van onze herdenkingsvoorstellingen te kijken, hebben we onze toevlucht genomen tot deze prachtige video registratie van onze eigen productie, “Gare de Lyon”. Deze zou dit jaar voor de allerlaatste keer op tournee gaan en is nu tezamen met alle andere producties in het land gecanceld.

De voorstelling kunt u online tussen 30 april t/m 14 mei 2020 gratis bekijken. Een vrijwillige bijdrage wordt geapprecieerd: met de 2 gele knoppen boven de video kunt u veilig via iDeal betalen. Met deze link komt u op de video pagina: herdenkingsvoorstelling-gare-de-lyon-de-film

Blijf gezond en hopelijk zien we elkaar snel weer bij een live voorstelling

Met culturele groet,
Het Apollofirst Theater team

https://youtu.be/WbIMHdztMN0