Bericht van Anneke Huygen

Lieve  leden van StadsdorpZuid,

Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van de kerstdagen! Voordat we het nieuwe jaar inluiden wilde ik graag de gelegenheid nemen om iedereen te bedanken voor het meeleven de afgelopen weken. Voor de vele persoonlijke kaartjes, mailtjes en berichten. En ook voor de chocola, zelfgemaakte soep en stamppotjes. Ik kan bijna niet omschrijven hoe fijn het is dat ik zoveel steun uit mijn directe omgeving heb mogen ontvangen.

Zoals de meesten van jullie weten ben ik in november gediagnosticeerd met uitgezaaide longkanker. Ruim twee weken geleden ben ik gestart met een behandeling die er op gericht is de kwaliteit van mijn leven zo lang mogelijk zo goed mogelijk te houden. Een behandeling waarbij de bijwerkingen over het algemeen mild zijn. De pijn zal hiermee ook afnemen, waardoor ik vrijwel alles zal kunnen blijven doen. Zo ook mijn werk voor Stadsdorp Zuid. En dat vind ik heel fijn, niet alleen omdat ik het prettig vind bij te kunnen dragen aan de samenleving in onze buurt, maar ook omdat ik leuk werk heb en geniet van het contact met de leden.

Op 10 januari hebben we onze nieuwjaarsborrel. Ik zie er naar uit om elkaar weer te zien en te proosten op het nieuwe jaar.

Hartelijke groet,

Anneke Huygen