Bericht van het Bestuur

Er zijn weer veel (nieuwe) activiteiten in het najaar, dus neem een introducé(e) mee op donderdag, 31 augustus naar de afsluitende ZomerBorrel van dit jaar in de tuin en/of bar van het Apollofirsthotel vanaf 16.30 uur.

Na een rustige zomer, waarin een aantal activiteiten gewoon doorgang vonden, ligt er weer een inspirerend najaarsprogramma klaar met ‘voor elk wat wils’. We brengen, zoals u van ons gewend bent, interessante lezingen en interviews en we zijn volop bezig om de komende Dorpsplein-bijeenkomst weer tot een succes te maken. Ook kunt u weer nuttige informatie verwachten van onze werkgroepen Wonen en Zorg en van de MilieuKring.

Betty en Theo zetten weer aantrekkelijke routes uit voor de Wandel-, Tuin- en FietsKringen. De ToneelKring en de FilmKring bieden boeiende voorstellingen en Jeanette Weinberg zorgt weer voor een tafel in gezellige restaurants. En u bent natuurlijk altijd welkom bij de KoffieKring. Kijkt u toch vooral eens bij de ledenpagina’s Kringen en Ledenbijeenkomsten.

Ook kunt u weer deelnemen aan het socratisch gesprek of zich aansluiten bij de filosofiekring. De bridgekring bridget vrolijk verder en het Digitaal Trefpunt is zoals altijd vrijdags open vanaf 11.00 uur in de Brahmshof.

Verder is er een plan voor een maandelijkse Pub Quiz bij Swift op het Olympiaplein, daarover hoort u later meer.

Een privé initiatief  van Franke Veldhuyzen is de Lunch on Sunday, elke 2e zondag van de maand bij  haar thuis.

De BinnenBuurten gaan eveneens in september weer met bijeenkomsten van start.

Kortom, gun uw buren, vrienden en familieleden de kans om kennis te maken met ons Stadsdorp. U doet ze er allicht een plezier mee!
Graag tot de 31e augustus

Frans Oostrik