Bloemen kopen voor StadsdorpZuidleden

Hetty P. (BinnenBuurt 2A) schrijft ons:

“Ik heb iets kunnen regelen voor StadsdorpZuid mbt het kopen van bloemen v de kraam op Stadionweg hoek Michelangelostraat. Zie de info hieronder die ik in een mail zojuist naar mijn BB heb gestuurd.” “Zijn 06nr en bankrekeningnummer kan aan alle leden worden doorgegeven of anders de BB rondom de kraam. Misschien niet de BB v IJsbaanpad. Is wel erg uit de richting. Ik hoefde als vaste klant geen bezorgkosten te betalen.”

Goedemiddag buurtgenoten,

Hartelijk dank aan al diegenen in onze binnenbuurt (BB) die hulp hebben aan geboden aan mede buurtgenoten indien dit nodig mocht zijn. Hartverwarmend jullie reacties.

Ik heb met onze bloemenman Paul van der Elsken (kiosk hoek Michelangelostraat-Minervaplein naast de orthodontist) kunnen afspreken dat hij voor zijn vaste klanten de bloemen thuis brengt.
Nu we zoveel thuis zitten moeten we het ons extra gezellig maken met een bloemetje 💐 en dan hoeven we er dus niet uit.
Even bellen met Paul van der Elsken: 06-53578699 en dan bedrag overmaken op: NL89INGB0005859449.
Ik heb het net uitgeprobeerd en ons huis staat weer vol met lente bloemen.

Ik wens iedereen sterkte in deze bizarre tijden en we gaan er een keer (gaat wel even duren) een glaasje 🍷 op drinken en ik hoop op een goede afloop voor ons allemaal.
Pas goed op jezelf.

Hetty P