Brief van een van onze leden

Beste stadsdorpgenoten,

Via-via, via buurvrouw Maria die het weer had van een vriendin in Utrecht die… hoorde ik dat je telefonisch kunt afspreken voor een Pfizer-prik bij de GGD. Het zou gaan om de geboortejaren 1947/1948 maar misschien ligt het ruimer. En inmiddels hoorde ik dat het ook in de media stond.
De uitnodigingsbrieven zouden vanaf de week na Pasen verstuurd worden. Maar een kettingbrief als de mijne kan het proces bespoedigen.

Bellen: 0800-7070, GGD, ook buiten werktijd. Hou je BSN-nummer bij de hand. Ik moest gisteravond, goede vrijdag, een halfuur wachten. Ik meldde alleen dat ik een afspraak wilde maken voor vaccinatie. De priklocatie met minste wachttijd was: Nieuw West, Caland. Je kunt ook zeggen dat je bereid bent buiten A’dam te gaan. Mijn afspraken: 8/4 en 13/5. Ik kreeg ze (na weer een halfuur) via email bevestigd.

Als je online een afspraak wilt maken, moet je wel een uitnodigingsbrief hebben, hoorde ik.
Dat weet ik dan weer van de whatsapp-groep van de KoffieKring naar wie ik het bericht ook stuurde.

Hier bloeien de magnolia’s,
Succes en fijne paasdagen (van redactie: die zijn inmiddels al geweest;),
Myriam Ceriez