Coronavaccinatie van Amsterdammers tussen de 80 en 85 jaar.

In de onderstaande nieuwsbrief en op de website van Amsterdam vindt u onder andere de informatie over de  coronavaccinatie van Amsterdammers tussen de 80 en 85 jaar.

“De coronavaccinatie van Amsterdammers tussen de 80 en 85 jaar in de RAI is begonnen.  Zij krijgen vanaf 4 februari een uitnodiging per post en maken zelf een afspraak via het landelijke telefoonnummer. Er zijn voldoende vaccins beschikbaar, dus maak snel een afspraak als u bent uitgenodigd. De vaccinatie in de RAI is bedoeld voor Amsterdammers vanaf 80 jaar die mobiel genoeg zijn om zelf naar de vaccinatielocatie te komen. Kunt u echt niet zelf reizen, ook niet met hulp van anderen, dan krijgt u de vaccinatie van uw huisarts.

Als u boven de 90 bent, neemt uw huisarts persoonlijk contact met u op over de coronaprik. Na de 80-plussers, zijn ook andere leeftijdsgroepen boven de 60 jaar aan de beurt. U ontvangt hierover bericht zodra het zover is.” Meer informatie kunt u via de onderstaande nieuwsbrief of via deze link lezen: https://www.amsterdam.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/80-plussers-vaccinatie/?

De gehele nieuwsbrief vindt u op de website via deze link: https://www.amsterdam.nl/?

LET OP!

Er zijn oplichters actief die ouderen bellen om uit naam van de GGD thuis te komen vaccineren. Dat doet de GGD niet. De GGD heeft een waarschuwing op de website gezet: https://www.ggd.amsterdam.nl/nieuwsoverzicht/ggd-vaccineert-niet-thuis/

Met vriendelijke groet,

Maureen Arnhem Gebiedspool/Beleidsrealisatie Diversiteit Stadsdeel Zuid Gemeente Amsterdam  T: 06-83562451

Werkdagen: maandag t/m donderdag

Aanvulling door Coördinatie StadsdorpZuid.

Kunt u echt niet alleen en heeft u niemand om u te begeleiden? Neem contact op met uw BinnenBuurt coördinator.  Zie onze website www.stadsdorpzuid.nl  Log in en kijk bij  de menuoptie Mijn stadsdorp op de ledenlijst per BinnenBuurt.