De activiteitenagenda is weer gevuld!

Voor alle leden en vooral voor degenen die nog niet zo lang lid zijn! 

Er zijn weer volop Kring en Overige activiteiten gestart of anders starten ze zeer binnenkort.  Ik heb inmiddels reeds 40 data mogen vullen in onze evenementenkalender op de website.

Zo heeft Betty Schermer bij Brooks in de Beethovenstraat geïnformeerd voor de graag bezochte KoffieKring. Ze schreef ons dat we er weer van harte welkom zijn.  Vanaf dinsdag 29 juni elke 14 dagen. Kijk anders op dinsdagochtend bij Brooks even naar binnen of er iemand van ons zit. 50% kans dat het de Koffieochtend is! Overigens nog wel met 1,5 m afstand.

Zoals u in de berichten kunt lezen is de FietsKring weer lekker samen gaan trappen, is de eerste ZomerBorrel een feit en kwam de FilosofieKring weer bij elkaar. (Zij hebben een wachtlijst) En er waren ook kringen zoals de MilieuKring die gedurende de lock-down zijn gaan Zoomen  Maar dat is toch anders. We willen natuurlijk allemaal graag weer meer fysieke contacten als dat veilig kan.

Alles data en activiteiten nog eens goed bekijken?

Ga naar de HOME pagina van onze website dan ziet u de eerst aankomende 20 activiteiten al op de pagina staan. Als u meer informatie wilt over een van de activiteiten dan moet u wel inloggen met uw gebruikersnaam (dit is nooit uw emailadres en kan niet gewijzigd worden) en uw wachtwoord. Dan vindt u bij de menuoptie AKTIVITEITEN een uitklapmenu en daar treft u alle activiteiten en uitleg aan. De LEDENPAGINA’S  van de website zijn – waar nodig-  aangepast.  We onderscheiden activiteiten gericht op Verdieping zoals bv de MilieuKring, de Lezingen, de LeesKringen, de FilosofieKring maar ook Sportieve, Culturele en Recreatieve activiteiten. Bij elke pagina kunt u lezen wie voor die activiteit  de contactpersoon is.

Via de info-mail mag u ook altijd vragen stellen en of ik het digitale spreekuur en de SingKring weer oppak hangt nog van de mogelijkheden af. Daar zal ik u te zijner tijd van op de hoogte stellen. U mag bij digitale vragen overigens altijd  mailen via info@stadsdorpzuid.nl  Jeanette Weinberg is de Apple hulp. Voor Android en Windows is ondergetekende meer de aangewezen persoon.

Mary van Vucht 06-51341291