De FietsKring is weer van start gegaan!

De fietskalender voor de eerste helft van 2020. U treft ze ook aan op de Home pagina en bij de FietsKring pagina.

11 februari; 10 maart; 14 april; 12 mei; 9 juni; 14 juli.  Deze data betreffen iedere keer de tweede dinsdag van de maand.

Gaat het op die dag niet door omdat bij voorbeeld de weersomstandigheden te slecht zijn, dan proberen we het een week later opnieuw. Zo was op de tweede dinsdag in januari de weersverwachting slecht en ging de tocht een week later op dinsdag 21 januari wel door. Op die dag gingen 7 fietsers op pad. Door het Amsterdamse Bos (met een ommetje door het Schinkelbos waar de langharige en –hoornige runderen ons gelukkig ongemoeid lieten passeren) naar Bovenkerk. In het restaurant Silversant tegenover de afgebrande Urbanuskerk werd geluncht. Vervolgens fietsten we via de Bovenkerkerweg naar de zuidrand van de Amstelveense woonbebouwing. Dan over de Nesserlaan naar de Amstel en via Ouderkerk naar huis. We hebben dan ongeveer 25 km gefietst.

Leden van de fietsclub (meld u aan via de FietsKring pagina.) ontvangen in het weekend voor de fietsdag een email met het globale fietsplan en het verzoek aan te geven of je wel of niet meegaat. De tochtjes zijn zelden langer dan 30 km en spelen zich af in de groene omgeving van Amsterdam.

En nu maar hopen dat het heel veel goed fietsweer wordt.