De Kringen van Betty Schermer

Als we het hebben over de Kringen van Betty dan hebben we het over de KoffieKring, de WandelKring, De FilmKring en incidenteel de TuinKring.

Betty meldde dat ze pas in september weer met de film wil beginnen, in de hoop dat het dan weer normaal is. De data kunt u alvast noteren en hebben we eveneens in de onze activiteitenagenda opgenomen. Donderdag 23 september, 21 oktober, 18 november, 16 december. Voor aanmelden kijkt u bij de menu-optie ACTIVITEITEN. Daar treft u voor elke activiteit achtergrondinformatie en gegevens van de contactpersoon aan.

Wandelen is tijdens de gehele corona lockdown met tweetallen en 1,5 meter een van de weinige activiteiten die continue zijn doorgegaan.

De wandel data zijn: zondag 13 en 27 juni, 11 en 25 juli, 8 en 22 augustus, 5 en 19 september, 3, 17 en 31 oktober, 14 en 28 november, 12 december. Ook dit kunt u op de HOME page in de evenementenkalender altijd nalezen.

Voor de KoffieKring gaat Betty binnenkort eens informeren bij Brooks wanneer zij ons weer kunnen ontvangen. Tuin bezoekjes nog steeds te hooi en te gras.