Digi-nieuws

Kan ik zo maar binnenlopen? Met die vraag kwamen de meesten het restaurant van de Brahmshof binnen. Afgelopen vrijdag 24 febr. kwam iemand met ik dacht de Nokia van Rutte maar nee het was de Nokia van Flip, een van onze leden. En….die was echt aan vervanging toe. Ook Flip had deze liever nog jaren willen gebruiken. Echter er komt een tijd dat je toch aan de smartphone moet vond hij maar welke is voor mij geschikt? Een goed gesprek, een advies wat moet ik gaan kopen en uitleg over vele termen en vragen maakten dat het een prettig en leerzaam gesprek werd. Er kwam nog iemand binnen met een snelle vraag en oplossing. Daarna een van de bewoners. Er ontstond een vraag en antwoord spel rond de vele digitale termen.  Ik heb alle vragen kunnen beantwoorden die de drie bezoekers hadden. Een gesprek over digi-taal en met een kopje koffie erbij werd het zelfs een diepzinnig gesprek.

Overigens veel vragen die ik krijg betreffen hoe kan ik in de website van StadsdorpZuid komen want het lukt me niet meer. Bijgaand stuur ik de Werkwijze Wachtwoord opvragen of wijzigen voor leden 2023  Dit is een instructie. Weet wel dat de gebruikersnaam nooit kan wijzigen. Die heeft u bij het aangaan van het lidmaatschap samen met het wachtwoord gekregen. Het wachtwoord kunt u wel wijzigen. Vindt u het te moeilijk mail naar info@stadsdorpzuid.nl

Voor de volgende keer bereid ik een speciaal thema voor. Dat thema zal ik vermelden in de komende Nieuwsbrief.
Heeft u Digi vragen? Doet iets niet wat u wil of doet de printer het niet meer? Stel ze me van te voren via info@stadsdorpzuid.nl
Soms kan ik dan direct al helpen.

Vrijdag 31 maart is er weer een inloop digitale helpdesk tussen 11 en 14 uur.
Locatie Brahmshof Brahmsstraat 32 druk op bel bij bordje Restaurant 1e etage. Lift naar boven. Links uit de lift de gang doorlopen tot voorbij de Fysiotherapie

Samen met Brecht ben ik ook bezig om de pagina ZORG op de website te vernieuwen inclusief  wijzigingen zorgverleners. Nog niet alle wijzigingen zijn verwerkt maar het heeft mijn aandacht.

Mary van Vucht