Digitale support

We hebben en krijgen steeds steeds meer digitale apparaten. Denk aan mobiele telefoons, smartwatches, e-readers, laptops, desktops en tablets. De levensduur van (kleine) elektronische apparaten is veel korter dan velen van ons denken. Dit komt ook omdat ontwikkelingen elkaar snel opvolgen. Grote tablet merken zoals Samsung of Apple brengen minimaal één of twee nieuwe tablets per jaar op de markt uit. De gemiddelde leeftijd van deze apparaten zal tussen de drie en zeven jaar liggen. Na 5 jaar worden ze vaak niet meer ondersteund. Het is maar dat je het weet.

Service en Helpdesk

In het kader van Nabuurschap helpt ondergetekende de leden graag bij digitale vragen en ik bied mijn hulp aan. Indien nodig kom ik bij je thuis maar één keer per maand houd ik helpdeskspreekuur tussen 11 en 13 uur in restaurant de Brahmshof (BRahmsstraat 32 Restaurant bel) voor digitale (hulp)vragen. Neem dan wel je apparaat mee als het kan. Tevens behandel ik – bij voldoende belangstelling – een thema. Zie hiervoor de data en informatie in de Nieuwsbrieven. Ik stel het wel op prijs om even te laten weten of je komt. Graag even een mailtje naar m.vucht@upcmail.nl