Een sympathieke vraag over de bijzondere band tussen mens en huisdier

Mijn naam is Josephine Houtman en ik werk bij productiebedrijf HALAL in Amsterdam.  Wij ontwikkelen en produceren o.a. fotografie, films en documentaires.

Momenteel werk ik aan de casting en research voor een nieuwe documentaire, over de bijzondere band tussen mens en huisdier. Het zal een hartverwarmende documentaire worden, die op BNNVARA en in de filmtheaters te zien zal zijn. Gerenommeerd filmmaker Johan Kramer is de regisseur van dit project.  Mocht je iets meer over hem willen weten, kan je ook deze video bekijken.

Ik mail jullie in de hoop dat jullie mij een stapje verder kunnen helpen in de zoektocht naar innemende personages. Wij zoeken namelijk specifiek naar een oudere man (65+) die een bijzondere band met zijn huisdier heeft. Wellicht iemand die alleen is, en gezelschap heeft van zijn huisdier, waarbij deze op nummer 1 staat. Ik ben dan ook benieuwd of ik contact op kan nemen om hierover van gedachten te wisselen?  Mochten jullie daarvoor openstaan, staan mijn contactgegevens onderaan deze mail. Alvast heel erg bedankt.

Josephine Houtman   HALAL film & photography

Aanwezig op
Maandag, dinsdag en donderdag

AMS · BLN
HALAL Docs B.V.
Prinsengracht 546, 1017 KK Amsterdam
office +31 20 639 1402
mobile +31 6 5086 3140