Extra Nieuws Modern Nabuurschap

Bestuur en werkgroepen hebben besloten om de komende drie weken geen activiteiten van StadsdorpZuid door te laten gaan vanwege de coronagriep. We laten weten wanneer we weer gezamenlijke activiteiten ondernemen.

Het coronavirus stelt ons Stadsdorp op de proef. Zijn we inderdaad op elkaar betrokken?

Schroom niet om te laten horen dat je hulp nodig hebt via interne kanalen, zoals:

a) MIJN BINNENBUURT Elke BinnenBuurt heeft een webpagina met daaronder de mogelijkheid om een bericht te plaatsen. Klik op BINNENBUURTEN  Via deze link ziet u de mogelijkheid om bij de ledenlijst van uw BinnenBuurt te komen. Bij die pagina kunt u een reactie plaatsen. Dat kan dan een vraag of een aanbod zijn.  Door de ledenlijst heeft u ook de mogelijkheid om te bellen. Alle telefoonnummers staan hier ook vermeld. Volgens ons worden ook al aardig wat adressen en telefoonnummers uitgewisseld tussen leden onderling. Vraag hulp bijvoorbeeld bij boodschappen doen, als je dat nodig hebt, of misschien heb je liever een belangstellend telefoontje omdat je alleen thuis moet zitten. Bel elkaar op!

b) MIJN STADSDORP  hier hebben we in de website een prima mogelijkheid om een (hulp)vraag te stellen ingebouwd die nu wel eens heel goed van pas kan komen. Hier tref je zowel de mogelijkheid van vraag als aanbod aan. Ga daarvoor via menuoptie MIJN STADSDORP naar het onderdeel VRAAG  aan leden   Of gebruik de mogelijkheid daaronder AANBOD van leden. Bij aanklikken kan een oproep voor hulp of een aanbod geplaatst worden. Reacties komen binnen bij de redactie en zijn te zien voor alle leden die zijn ingelogd. Schroom niet om zelf initiatief te nemen, om hulp aan te bieden of een telefoontje te plegen. Laten we een oogje op elkaar houden.

We houden ons aanbevolen voor ideeën over wat we als Stadsdorp kunnen doen. Het mooist is natuurlijk dat je met het idee dat je meldt zelf aan de slag gaat. Zo nodig met een vraag wie je daarbij zou kunnen helpen om dat idee uit te voeren.

Belangrijke tip is : Kijk regelmatig op het ledendeel van de website.

Werkgroep Modern Nabuurschap, Jeannette, Hetty, Anneke, Marjolijn