Gerrit van der Veen College zoekt krasse 67+ers

Dit bericht vindt de redactie belangrijk om onder de aandacht te brengen. Is het iets voor U?

 

Geachte lezer,
Mijn naam is Jan-Willem Dienske en ik ben rector van het Gerrit van der Veen College in Amsterdam-Zuid.
Wij zijn misschien wel de leukste school van Amsterdam en ik ben op zoek naar krasse 67+ers die het leuk zouden vinden bij mij op school als receptionst(e)/telefonist(e) te werken.
Ik heb ruimte voor drie dagen, van ongeveer 8 uur tot 16.30 uur, in allerlei stukken op te knippen en ik zoek Amsterdammers die graag nog een actieve bijdrage aan de samenleving leveren en het leuk vinden om in een dynamische omgeving te werken. Wij zijn een middelbare school met 870 leerlingen en 90 medewerkers en verzorgen dagelijks onderwijs op havo en vwo niveau.
We zijn een school die het financieel zwaar heeft en hebben helaas niet de mogelijkheid om mensen in dienst te nemen. Daarom ben ik op zoek naar werkbare alternatieven. En wellicht levert deze insteek iets op.

Als u iets zou kunnen betekenen en dit bericht in uw netwerk en omgeving zou willen verspreiden, heel graag! En natuurlijk ben ik altijd bereid tot een persoonlijke ontmoeting en sta ik elke geïnteresseerde graag te woord.

Met een hartelijke groet,
Jan-Willem Dienske
Rector

Gerrit van der Veenstraat 99
1077 DT Amsterdam
020-679 99 05
06-21507920
www.gerritvdveen.nl