Introductie ochtend 11 januari 2023

We zijn verheugd dat we – sinds de wervingscampagne loopt – meer dan vijfentwintig nieuwe leden hebben mogen inschrijven.
Het is na Corona een goed gebruik om de nieuwe leden in het zaaltje van Apollofirst te verwelkomen voor kennismaking onder het genot van een kopje koffie.
Tevens leggen we dan uit wat u van StadsdorpZuid mag en kunt verwachten en wat wij van onze leden verwachten.
Dit is een informeel samen zijn met bestuurs- en kringleden. BinnenBuurt cooordinatoren. Het betreft een voorstelronde en het gebruik van de website wordt toegelicht. Alle vragen die er zijn kunnen dan gesteld worden. Ondergetekende zal alle nieuwe leden die in 2022 zijn aangemeld persoonlijk een uitnodiging sturen. Enkelen zijn geweest in het voorjaar. Mocht u misschien behoefte hebben aan meer uitleg en informatie dan bent u eveneens van harte welkom om kennis te maken met nieuwe leden.

Koffiebijeenkomst nieuwe leden, locatie:ApollofirstHotel op 11 januari 2023 om 10:30 – 12:00
Koffiebijeenkomst nieuwe leden, locatie:ApollofirstHotel op 14 juni 2023 om 10:30 – 12:00
Koffiebijeenkomst nieuwe leden, locatie:ApollofirstHotel op 8 november 2023 om 10:30 – 12:00

Alle nieuwe leden (die niet in het voorjaar zijn geweest) krijgen een uitnodiging vóór januari.  Indien die datum niet schikt zijn ook in het voor en najaar de andere data mogelijkheden.
Mocht u langer lid zijn en ook behoefte hebben aan toelichting website bv, meldt u dan aan via info@stadsdorpzuid.nl Bellen kan ook 06-2534 5641.

Mary van Vucht