Johannes Kapel, Amsterdamseweg 311, Amstelveen

Allerbeste Gasten, Relaties, Kennissen en uiteraard Vrienden die ons regelmatig bezocht hebben in de Johannes Kapel,

Zoals veel bedrijven en zelfstandigen zijn ook wij, ik, keihard geraakt door deze pandemie. De afgelopen vier weken hebben wij dagelijks elke vorm van werk en inkomsten verloren. Er is niets meer over tot na de zomer en nu krijgen wij zelfs al annuleringen voor november en september… We staan met lege handen in een lege Kapel. Maar een mens zou geen ondernemer zijn als we niet direct nieuwe mogelijkheden onderzoeken, creatief en optimistisch blijven met het hoofd omhoog richting de toekomst. Dus ook wij staan nu voor jullie klaar met heerlijke Bezorg- en Afhaal maaltijden en complete menu’s. Vanaf dinsdag 24 maart, hebben wij heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten in ons assortiment. U kunt kiezen uit Antipasti, Mezze, Tapas, Italiaanse menu’s,  Stamppotten, Stoofschotels, alles komt aan bod. Heeft u interesse? Dit weekend stellen we het nieuwe menu samen. Wilt u op de hoogte blijven van de mogelijkheden plus aanvullende informatie, stuur dan even een berichtje terug naar dit mailadres.  Bestellen is tot nader order elke dag mogelijk. Afhalen tussen 16.00 en 18.00 van dinsdag tot en met vrijdag, maar als u ouder bent en bezorgd, dan kunnen we ook bezorgen in Amstelveen, Buitenveldert en Amsterdam-Zuid.

Voor iedereen die op welke manier dan ook getroffen is door dit fenomeen….

HEEL VEEL STERKTE EN HOU HET HOOFD HOOG en neem de tijd voor elkaar, draai mooie muziek, bak een cake of een brood, maak dat fotoboek en schrijf brieven aan verre vrienden.

Voor meer informatie: Ingeborg Merkx: info@spoonculinaircentrum.nl

of via 06 472 385 16 of 06 218 55810

Johannes Kapel, Amsterdamseweg 311, Amstelveen

Hieronder treft u het lentemenu aan vanaf 24 maart. Zeer aantrekkelijk. Klik op de link download het document en u ziet het lentemenu en de keuzes. Ziet er heel goed uit!

Lente menu