Lezingen najaar 2019

De lezing van Henk van Os op 1 mei jl. was de laatste lezing van dit seizoen. De belangstelling was zo overmatig groot, dat we op last van de brandweer de toelating in de zaal moesten stoppen, toen deze vol was. De evenementencommissie had dit niet verwacht (en ook nog nooit eerder meegemaakt), en vond het echt heel spijtig dat een aantal mensen zeer teleurgesteld weer naar huis moest gaan. Wij bieden dan ook onze oprechte excuses aan voor dit ongemak.
Het goede nieuws is dat Henk van Os bereid is om dit najaar nog een keer een lezing te houden. Wij zien ons dan wel genoodzaakt om toelating op basis van inschrijving vooraf te organiseren. Waarbij vanzelfsprekend de mensen die er nu niet bij konden zijn, voorrang bij de plaatsing krijgen. Bij wijze van experiment zullen we ook bij de andere lezingen om inschrijving vooraf verzoeken, zodat we niemand meer hoeven teleur te stellen.
Na de zomer zullen wij bekend maken op welke datum Henk van Os weer zal optreden, en welke andere lezingen er zullen zijn.
De data zijn: woensdag 25 september, donderdag 31 oktober, woensdag 27 november. Inloop om 15.30, lezing van 16.00 – 17.00, gezellig naborrelen van 17.00 – 18.00.