Lukt inloggen op StadsdorpZuid niet?

Voor de ledenpagina’s op de website moet u eerst inloggen. Dat geldt voor die pagina’s waarvan de inhoud alleen bedoeld is voor de leden van StadsdorpZuid,  zoals Nabuurschap; Activiteiten; Dienstverleners; Ideeën; Digitale Service en bij Mijn Stadsdorp ledeninformatie en andere vertrouwelijke informatie.

Voor het inloggen heeft u uw Gebruikersnaam én uw Wachtwoord nodig. Deze krijgt u  beide per mail – als u lid wordt- van de coördinator Anneke Huygen.  Noteer deze direct.
Belangrijk om te weten: De gebruikersnaam is nooit uw mailadres! De gebruikersnaam kan nooit gewijzigd worden!
Het wachtwoord moet aan zeer strenge eisen voldoen! Minimaal twaalf tekens met hoofd- en kleine letters, nummers en tekens zoals ! ” ? $ % ^ & ). 12.

Niet doen: steeds opnieuw proberen met steeds andere gegevens om in te loggen dan gaat het fout. (Dat wordt gezien als een poging tot hacken en dan kom je op de “zwarte lijst”)
Wel doen: Stuur een mail naar info@stadsdorpzuid.nl. Dan wordt er door de coördinator een nieuw wachtwoord aangemaakt en naar u toegestuurd. Handel dan met die gegevens die Anneke stuurt. Vink aan wachtwoord onthouden.

Voor de gevorderde websitegebruikers: er staat ook een instructie bij de webpagina MIJN STADSDORP over hoe een nieuw wachtwoord op te vragen en te wijzigen. Dat kan namelijk wel maar doet u dat aub alleen als u hier vertrouwd mee bent en precies volgens deze instructie kunt handelen. Niet helemaal zeker van uzelf? Stuur Anneke een mailtje. En als u denkt waarom zo ingewikkeld dan is het antwoord we zouden het ook wel anders willen maar de privacywet en regelgeving zijn hierin leidend en het WordPress systeem eist zeer veilige wachtwoorden.