Neem je ook deel aan de TafeltennisKring?

Wat zou het leuk als we in ons stadsdorp regelmatig kunnen tafeltennissen. Het is niet alleen gezellig om tegen elkaar te spelen, maar ook goed voor lijf en leden. Tafeltennis is low-profile, iedereen met een tikkeltje balgevoel kan meedoen en heeft het in het verleden wel eens gedaan. Het biedt fysieke inspanning, maar is mild voor je gewrichten, botten en rug. Naast sociale interactie, biedt een potje tafeltennis ook een hoop plezier.

Genoeg argumenten dus om je aan te melden voor de tafeltenniskring. Zijn contactgegevens staan hieronder. Hopelijk zit hier ook iemand bij die een geschikte ruimte heeft (bijvoorbeeld garage, zolder of ruime kelder met ventilatie) om te kunnen spelen. Is dat niet zo dan kan bij een tafeltennisvereniging op een vaste tijd in de week een tafel worden gehuurd.

Je kan je bij Machiel van der Woude via de mail aanmelden: machielwoude@gmail.com. In de volgende nieuwsbrief zal worden bekend gemaakt of er genoeg deelnemers zijn om zo spoedig mogelijk met de TafeltennisKring te starten.