Nieuwe Kring?

Oprichting HondenKring!

Onder enkele leden binnen StadsdorpZuid is het idee ontstaan om een ‘HondenKring’ op te richten!
Waarom een HondenKring? Er zijn nogal wat hondenliefhebbers bij StadsdorpZuid en het zou leuk zijn voor honden en baasjes om:
– met elkaar te wandelen op gezette tijden, bijv. 1x maand op een vaste dag; zo leren de honden elkaar ook goed kennen
– als het nodig is (tijdelijk) op elkaars hond te passen/elkaars hond uit te laten (als het baasje dit om de een of andere reden even niet kan)
– 2x per jaar (bijvoorbeeld) een wat uitgebreider uitstapje met de honden te organiseren, naar het strand of het bos e.d.
– nog veel meer leuke dingen te doen!
Met nadruk willen we voorkomen dat deze kring een vervanging zou gaan worden van een hondenuitlaat service. Die verplichting lijkt ons geen goed idee. Het gaat ons ten eerste om de gezelligheid voor hond en baas; ten tweede om elkaar tijdelijk te helpen in geval van ziekte of ander ongemak; en ten derde om baasjes die geen hond meer hebben en dat heel erg missen, de gelegenheid te geven om toch zo nu en dan met honden op te trekken.

Het lijkt ons een goed plan – als je interesse hebt – om een eerste keer nog even zonder hond bij elkaar te komen om dit idee verder uit te werken. Dus ook als je geen hond (meer) hebt, maar nog wel graag met honden wilt optrekken of even op een hond wilt passen, ben je van harte welkom!
Laat je interesse weten aan Marjan Lubbers, m.lubbers73@upcmail.nl

Dit initiatief komt van
Sjef van Bommel,
Machiel van der Woude
Marjan Lubbers