Nieuws Tips en Tops van onze leden

Afgelopen woensdag was het Valentijnsdag en wij (Martine Schaap en Mary van Vucht) hadden geen zin om zelf te koken en te wachten op de bossen met rode rozen. Wij gingen dan ook naar de Brahsmhof om ons daar te laten verrassen door Jim de kok en alle vrijwilligers die weer voor een geweldige creatieve en heerlijke maaltijd zorgden. Waar vind je in onze buurt een restaurant waar ze de gasten snel en vriendelijk, het voorgerecht en hoofdgerecht op heerlijk warme borden én een verrukkelijk nagerecht uitserveren? Waar vind je het restaurant waar ze vragen of het gesmaakt heeft en of je wellicht nog een bordje wilt? Waar is het restaurant waar de schoolkinderen de tafels hadden versierd met allemaal beschreven hartjes vanwege Valentijn? Ja echt waar, in het restaurant de Brahmshof. Chapeau voor Sooz,  de medewerkers en vrijwilligers. Want zij zorgen ervoor dat hier elke week op maandag, woensdag en vrijdag een voortreffelijke maaltijd voor ouderen wordt bereid met verse spullen en veel creativiteit voor minder dan 10 euro per persoon.

20240214 174848

Martine Schaap en Mary van Vucht

Heeft iemand een tip voor onderstaande vragen?

  1. Er is belangstelling voor het vinden van een conversatiegroep Frans. Weet een van onze leden of zo een conversatiegroep al bestaat in Amsterdam Zuid?
  2. Zijn er leden die ervaring hebben met het maken van het LevensTestament? Hoe vind je een geschikte gevolmachtigde en/of notaris? Antwoord op vraag 2: de ANBO heeft een gratis Tipgids Levenstestament
    Antwoorden graag naar info@stadsdorpzuid.nl dan sturen we het door naar de vraagsteller.