Nieuws uit de Buurt

Preventiecursus In Balans

Martin Schneider fysiotherapeut laat ons weten dat er op woensdag 4 oktober om 14:00h een informatiebijeenkomst is over de start van een nieuwe cursus In Balans in het Bramshofrestaurant. (Brahmstraat 32, aanbellen bij knopje restaurant).

De cursus heet IN BALANS (vergoeding uit de zorgverzekering of subsidie van de Gemeente Amsterdam) en is gericht op het aspect van steviger op de been blijven staan.

De informatiebijeenkomst duurt ongeveer 45 minuten. De preventiecursus begint – bij voldoende aanmeldingen – op maandag 9 oktober  14.00 h

Aanmelden voor de info bijeenkomst kan bij:
Martin Schneider fysiotherapeut
M. misasd@hotmail.com
T.  020 6791933

___________________________________________________

Update Sushi Club

We hebben u al eerder iets gemeld over de komst van de Sushi Club. Hierbij een update. Maandagavond 18 september heeft de Stichting Leefbaarheid Apollobuurt, een plenaire sessie met buurtbewoners gehouden rond de status Sushi Club. Sinds juli 2020 -inmiddels dus al 3 jaar!- zet de Stichting Leefbaarheid Apollobuurt zich -met succes!- in om de komst en de bouwvergunning van de SushiClub tegen te houden en de leefbaarheid in de Apollobuurt te behouden. Dinsdag 31 oktober a.s. om 09.00 uur dient de eerste rechtszaak tegen de bouwvergunning van de SushiClub. Dit is een open zitting. Locatie is: Parnassusweg 280, 1076 AV Amsterdam. Voor verdere  inhoudelijke informatie en eventuele steun neem contact op met de  Stichting Leefbaarheid Apollobuurt Keurenplein 4 | 1069CD Amsterdam Email: stleefbaarheidapollobuurt@gmail.com  Bankrekening: NL86INGB0000174042en  KvK: 84268867

___________________________________________________

Repair Café Welkom van GroeneBuurten

Lampen, klokken, elektrische tandenborstels, je broek of kussensloop, alles wat je graag een tweede leven gunt is welkom bij het Repair Café van GroeneBuurten. Vanaf 1 maart 2023 zit het Repair Café in Buurtkamer Welkom, Stadionplein 65, 1076 CJ Amsterdam. Elke eerste woensdag van de maand kunnen buurtbewoners zonder aanmelding langskomen in Buurtkamer Welkom met kapotte spullen. Je bent welkom van 19:00 – 21:00 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er zijn meerdere technische herstellers aanwezig en mensen die textiel kunnen repareren. Ook houten en mechanische spullen kunnen onder handen genomen worden.