Nieuws uit de Buurt

Het Dufay Café organiseert een bijzonder event.

Verschillende vriendinnen, leden van Stadsdorp Zuid vragen mij dit evenement ook in uw Stadsdorp bekend te maken. Het belooft een leuk en gezellig evenement te worden. Ook is er de mogelijkheid de kledingkast weer eens op te ruimen en kleding te doneren voor een goed doel. Meester Fa, die de Nieuwkomersgroep op de Leertuin begeleidde kwam afgelopen zomer onder tragische omstandigheden om het leven in Italie. Het Parool heeft hierover verslag gedaan. We willen met deze actie zijn laatste wens honoreren: de oprichting van een kinderkoor. Lees ook de oproep van  de buurtwerker hieronder.
Gaarne bereid tot meer informatie. Renee van Kempen (0621817077).

Je kunt kleding doneren di t/m vr 10.00 – 18.00 uur Dufay Café.

Van:  Jan Willem Vriethoff Zuid Combiwel Buurtwerk Amsterdam (06-39717876)

Met gepaste trots nodig ik je/jullie hierbij uit voor een bijzonder event in het Dufay Café. Door buurtbewoners zijn kledingstukken gedoneerd voor het goede doel; het oprichten van een kinderkoor voor nieuwkomers in Zuid. Op vrijdag 3 november en zaterdag 4 november a.s. worden deze kledingstukken door studenten van het Jan des Bouvrie College ‘omgetoverd’ tot hippe outfits voor de herfst/winter. Kom, kies een outfit, laat je stylen, ga op de foto én schenk een vrijwillige bijdrage aan het goede doel. Daar word je toch blij van?!

Ps. Ook voor Amsterdammers met een kleine beurs …
Hoort zegt voort en ik hoop je/jullie te zien. Tussen 10 en 16 uur. Locatie Dufaystraat 19 (Dufayhuis), 1075 GS Amsterdam