Nieuws uit de Buurt

Sympathieke actie in de buurt

Goedendag, mijn naam is Mirjam Bolland en ik ben verpleegkundige bij Hospice Kuria, Valeriusplein 6 Amsterdam zuid. Graag zou ik bij u als buurtgenoten in Amsterdam zuid onze actie onder de aandacht willen brengen. Mijn collega Cunera gaat op 2 juni een triathlon doen met als doel: vernieuwing van onze huiskamers. De huiskamers in ons hospice zijn behoorlijk verouderd en dringend aan vernieuwing toe. In het hospice worden de huiskamers gebruikt door bewoners en hun naasten. Zij kunnen hier even een laatste kopje koffie drinken met hun dierbare of de dierbare die net afscheid heeft genomen kan hier even uitblazen en op adem komen.
De kosten voor dit project wordt geschat op ongeveer 20.000 euro en wordt niet door de overheid gefinancierd vandaar dat we zelf een actie zijn gestart. Mijn vraag aan u is zou u ons kunnen helpen om deze actie te delen in uw netwerk of kunt u ons wellicht helpen met een financiële bijdrage?

Bijgaand de flyer van onze actie. De link naar de website is https://cuneravoor.kuria.nl/ voor meer informatie. Deze link is ook te delen via whattsapp. Ik hoop dat u ons kunt helpen om deze actie tot een succes te maken. Mocht u nog vragen hebben dan hoor ik het graag.
Met vriendelijke groet,

Mirjam Bolland

afbeelding3