Nieuws uit Onderzoeken Gezond ouder worden

Onderzoek
Bewegen, niet vergeten!

Enige tijd geleden hebben enkele leden van StadsdorpZuid een bijdrage geleverd aan het onderzoek ‘Bewegen, niet vergeten!’. De uitkomsten van het onderzoek naar de beweeginterventie zijn door onderzoek er Sara Galle opgeschreven in een wetenschappelijk proefschrift. In dit proefschrift worden daarnaast ook de resultaten van onze andere onderzoeken naar mogelijke voorspellers van cognitieve achteruitgang en dementie beschreven. Bijgevoegd vindt u een samenvatting van het proefschrift. Zij bedankt u nogmaals heel hartelijk voor uw bijdrage aan het onderzoek.

Samenvatting Proefschrift Sara Galle

_________________________________________________________________
Onderzoek
Senioren Doen Mee

Er zijn StadsdorpZuidleden die hebben meegedaan aan het onderzoeksproject Senioren Doen Mee.
Hieronder de brief die we van hen ontvingen.

Beste deelnemer van Senioren Doen Mee,

Mede dankzij uw bijdrage hebben wij al veel waardevolle inzichten opgedaan en daar willen wij u nogmaals voor bedanken.
Middels onze nieuwsbrief (klik om te openen!) geven wij u graag een update over deze opgedane inzichten (de nieuwsbrief vindt u ook terug op onze website). Daarnaast kijken we graag – met u – naar de toekomst. Er komen namelijk mooie dingen aan. Zo hebben wij een uniek coachingsprogramma ontwikkeld. Dit programma biedt ondersteuning voor het veranderen of aanpassen van het gedrag, ter bevordering van de leefstijl. U kunt nu gratis deelnemen aan dit programma en daarmee ons onderzoek verder ondersteunen. Met het nieuwe jaar in aantocht, is dit een perfect moment om in te stappen. In de nieuwsbrief (op pagina 2, 3 en 4) vindt u meer informatie over dit programma en het onderzoek wat wij hiernaar doen. Op pagina 4 leest u hoe u zich kunt aanmelden.
Wij hopen dat u de nieuwsbrief met veel plezier zult lezen en wensen u het allerbeste voor 2023 toe. Een jaar waarin wij ons opnieuw hard zullen inzetten om de kennis over gezond ouder worden te vergroten en deze met u te delen.

Met vriendelijke groet, en wie weet tot ziens bij ons coachingsprogramma,

Het project team van Senioren Doen Mee