Nieuws van de BinnenBuurten

Afscheid BinnenBuurt coördinatoren

Afgelopen dinsdag 26 maart hebben we in de tweejaarlijkse vergadering met BinnenBuurt coördinatoren afscheid genomen van vier coördinatoren.
Kea Schrofer en Henny Bresser namen, na vele jaren actief te zijn geweest, afscheid als coördinatoren van BinnenBuurt 3; en ook Lidwien Geldermans, na vele jaren de rol van coördinator voor BinnenBuurt 2B te hebben vervuld. Jeannette Weinberg had al eerder afscheid genomen van BinnenBuurt 7, maar zij blijft gelukkig actief in de Werkgroep Modern Nabuurschap.
Na onze reguliere vergadering (altijd in maart en oktober), waarbij we veel ervaringen uitwisselen over het coördinatorschap, hebben we de vier scheidende coördinatoren in de slingers en de bloemen gezet. Het kan niet genoeg benadrukt worden dat wij als StadsdorpZuid alleen maar kunnen (voort)bestaan dankzij leden die graag iets actiefs willen doen! Wij zijn dus Kea, Henny, Lidwien en Jeannette ongelooflijk dankbaar dat zij dit heel veel jaren hebben willen doen.
We zoeken nog steeds naar een nieuwe coördinator voor de combinatie van BinnenBuurt 3 en 4. De tijdsbelasting valt reuze mee: zeker omdat wij als Werkgroep Modern Nabuurschap hierbij heel veel ondersteuning willen geven. Voor BinnenBuurt 7 gaan we ook een koppeling zoeken met een andere BinnenBuurt.
De Werkgroep Modern Nabuurschap:
Hetty Pijnappel, Jeannette Weinberg, Marjan Lubbers

afscheid binnenbuurt coordinatoren