Nieuws van de Evenementencommissie

Lezing 28 februari a.s. Apollofirst
Let op: aanvangstijd is dit keer 17.00!

Op 28 februari a.s. zal Robert Uterwijk vanaf 17.00 een lezing houden over bijzondere kenmerken van de schilderijen van Frans Hals. Dit naar aanleiding van de tentoonstelling die zojuist is gestart in het Rijksmuseum. Wij kennen Robert nog van zijn lezing in 2022 over dingen die wij geen van allen wisten over Rembrandt van Rijn. Ongetwijfeld zal hij ons wederom – op zijn geheel eigen en humorvolle wijze – verrassen met dingen die wij nog niet wisten van Frans Hals, en die je ook niet zomaar op de tentoonstelling zouden kunnen opvallen.
Na afloop (rond 18.00) is er gelegenheid om onder het genot van een drankje nog even na te praten.

Aanmelden

Gezien de te verwachten belangstelling en het beperkt aantal zitplaatsen vragen wij u om zich van tevoren aan te melden bij Marjan Lubbers, m.lubbers73@upcmail.nl
Aanmelden kan tot en met maandag 26 februari, en vol=vol.

Save the Date woensdag 20 maart
Let op aanvangstijd 15.30 uur

De volgende lezing zal plaatsvinden op woensdag 20 maart. Let op: wederom een gewijzigde aanvangstijd, en wel 15.30 uur (einde om 17.00). De lezing zal gaan over de Mattheüs Passion en wordt gehouden door Gert Floor. Hij zal u in anderhalf uur tijd zodanig invoeren in dit prachtige muziekstuk, dat u – als u daarna naar een uitvoering gaat – met andere oren zult luisteren. Aanmelden kan nu nog niet, maar let op de berichtgeving in een van de volgende nieuwsbrieven.