Nieuws van de Evenementencommissie

LEZING 20 MAART in Apollofirst

Let op: aanvang 15.30! Einde is om 17.00.
Zoals in de vorige nieuwsbrief al aangekondigd zal Gert Floor, broer van ons SdZ lid Mariet Floor, op 20 maart een lezing houden over de Mattheüs Passie. Hij zal zijn verhaal larderen met afbeeldingen en tekstjes, maar ook met plaatsing in de context van de tijd waarin dit prachtige muziekstuk is ontstaan, én met gedeelten uit een zeer uitzonderlijke uitvoering van de Mattheüs Passie.
Als voormalig muziekbibliothecaris van de bibliotheek in Heiloo heeft Gert Floor een schat aan kennis van klassieke muziek. Zijn passie voor muziek is onverminderd groot en hij kan er zeer boeiend over vertellen. Ook is hij een enthousiast violist.
Deze lezing heeft hij al eens eerder gehouden voor de leden van BinnenBuurt 11 (‘Olympia’), die hierop alleen maar met veel lof terugkijken. Als u na deze lezing naar een uitvoering van de Mattheüs Passie gaat, zult u met andere oren luisteren!
Er zijn nog plaatsen beschikbaar, dus u kunt zich nog aanmelden bij Marjan Lubbers, m.lubbers73@upcmail.nl (dus niet bij het info adres van SdZ!).
De Evenementen Commissie