Nieuws van de Evenementencommissie

Uitnodiging Kerstborrel 14 december

Apollofirst, 16.30 – 18.30 u

Het Bestuur van StadsdorpZuid nodigt u graag uit voor de jaarlijkse Kerstborrel, waarbij wij elkaar tot onze vreugde gewoon weer persoonlijk kunnen ontmoeten! De Kerstborrel zal plaatsvinden op 14 december in Apollofirst, van 16.30 – 18.30 u.
In de afgelopen 2 jaar had de Evenementen Commissie telkens een passend kerstprogramma voor de Zoom kerstborrel georganiseerd. Zo’n programma beviel ons zo goed, dat we nu ‘live’ enkele optredens hebben georganiseerd. Zo zal pianist Dennis de Bruijn ons – net als vorig jaar – vermaken met zijn geweldige improvisaties op kerstmuziek; acteur Bartho Braat zal weer een bijzonder kerstverhaal voorlezen; en – last but not least – ons eigen koor ‘de SingKring’ zal enkele kerstliedjes zingen. Dit alles onder het genot van een drankje en een hapje in de barruimte van Apollofirst.
Om een schatting te kunnen maken van het aantal aanwezigen stellen we het op prijs als u zich even aanmeldt bij Marjan Lubbers, marjanlubbers@upcmail.nl (graag uiterlijk maandag 12 december). Iedereen is welkom! Doe voor de zekerheid wel even een zelftest van te voren.

Wij hopen u allen te mogen ontmoeten!
Het Bestuur en de Evenementen Commissie