Nieuws van de Kringen

De uit-eten-kring: Maaike heeft de Bakkerswinkel uitgeprobeerd!

De Bakkerswinkel, gelegen bij het Roelof Hartplein, is een populaire plek voor liefhebbers van heerlijke bakkerijproducten en hartige lekkernijen. Maar wist je dat ze ook fantastische high tea arrangementen aanbieden? Maaike besloot om dit eens uit te proberen en organiseerde een gezellige high tea voor haarzelf en vier anderen. Voor slechts €23,50 per persoon krijg je niet alleen een uitgebreide selectie van zoete en hartige hapjes, maar ook thee naar keuze. Dat maakt het tot een zeer aantrekkelijk arrangement, vooral als je bedenkt dat De Bakkerswinkel goed bereikbaar is met tramlijn 24 en daarnaast de voordeligste bakkerswinkel van de stad is.
Maaike had het idee om verschillende hapjes te bestellen zodat er meer diversiteit op tafel zou zijn. Immers, niemand wil ruzie krijgen over wie welk stukje taart of sandwich mag hebben. Door de open keuken was het soms wat luidruchtig in het restaurant, maar Maaike vond dat geen probleem. Ze realiseerde zich dat elke ervaring zijn prijs heeft. Dus Maaike besloot om de laatste ervaring van de Uit-Eten-Kring in dit jaar te laten vallen op 20 december om 14.30 uur. Een perfect moment om alvast in de kerstsfeer te komen en samen te genieten van heerlijke hapjes en gezelligheid. Als je zin hebt om mee te gaan naar de high tea bij De Bakkerswinkel, dan kun je je aanmelden bij Maaike Ferwerda. Zij zorgt voor de reservering en zal ervoor zorgen dat iedereen een plekje heeft aan tafel.
Maaike kan niet wachten om samen met haar mede-Kring leden te genieten van deze high tea bij De Bakkerswinkel. Ze is ervan overtuigd dat het een gezellige en smakelijke middag zal worden.
Dus, als jij ook zin hebt in een heerlijke high tea met een diverse selectie aan hapjes, meld je dan snel aan bij Maaike Ferwerda. Zorg ervoor dat je er op 20 december om 14.30 uur bij bent en laat je verwennen door de culinaire hoogstandjes van De Bakkerswinkel.

Aanmelden bij Maaike Ferwerdam <ferwerdam@kpnplanet.nl>

___________________________________________________________

De SingKring
Altijd vrolijk gestemd naar huis

Helaas kunnen we dit keer niet zingen bij de Kerstborrel. Niet omdat we het niet zouden willen maar omdat de datum niet schikt in de agenda van onze begeleider. Maar we gaan in december en in 2024 wel weer door met het samen zingen. Het repertoire is gevarieerd en kan samen met de begeleider worden aangepast naar wens. Als je benieuwd bent naar wat we nu zingen, kijk op onze Kringpagina. Wil je een keer komen kijken of het iets voor jou is? Je bent van harte welkom op een van de repetitiedagen in de Brahmshof.  Gemiddeld zingen we drie keer per maand op donderdagmiddag van half vier tot half zes. Je kunt aanbellen bij Brahmstraat 32 (de restaurantbel). Je mag twee keer vrijblijvend meedoen, maar als je besluit om lid te worden wordt er een eigen bijdrage verwacht. We garanderen je dat je dan op die donderdagen om half zes altijd vrolijk gestemd naar huis gaat. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Mary van Vucht via telefoonnummer 020-6646573 of 0651341291.
Aanmelden kan altijd ook via info@stadsdorpzuid.nl.