Nieuws van de Kringen

Alle Kringen

De komende weken ga ik weer de Eventkalenders, waaronder die van de Kringen, vullen voor 2024. Graag wil ik van alle trekkers van de Kringen de data voor het komend jaar ontvangen. Voor de meeste activiteiten weet ik het al maar nog niet van iedereen. Laat me aub weten. info@stadsdorpzuid.nl

De Uit-Eten-Kring

De Uit-Eten-Kring, bij monde van Maaike Ferwerda, laat weten dat de geplande activiteit van woensdag 27 december, wegens weinig aanmeldingen, niet door gaat. Dat wordt 31 januari 2024. Verdere details volgen Informatie via Maaike Ferwerda.

De SingKring

Onze einde jaar activiteit
Onze SingKring onder leiding van Sjoerd Brouwer, viert haar laatste repetitie van dit jaar heel bijzonder. Samen met enkele personeelsleden van Ditt Officemakers, enkele uit-eten-kringleden en onze koorleden op donderdagmiddag 14 december. Het lijkt het team van Ditt. Officemakers onwijs leuk om met een aantal enthousiaste leden van het koor een creatieve sessie te houden en samen papieren broches te vouwen voor een van hun komende events. Verbinding en samen stilstaan bij duurzaamheid onder het genot van een High Tea. Bent u er ook bij? *) Wanneer: 14 december vanaf 12:00 tot 15 uur en daarna twee uur koorrepetitie (Kerst)liedjes. Waar: De Brahmshof (restaurant Brahmsstraat 32). De SingKring zingt, inmiddels traditiegetrouw ook nog voor het Kerstdiner in de Brahmshof een aantal (Kerst)liedjes tijdens het Happy Hour op vrijdag 22 december rond 17:00 uur.

*) Wilt u vanaf 12 uur aanschuiven bij ons voor de high tea en ook luisteren of het koor iets voor u is?
Meld je dan aan bij info@stadsdorpzuid.nl t.a.v. Mary van Vucht