Nieuws van de Kringen

TafelTennisKring

Willem en ondergetekende zijn er komende twee weken niet. De zaal is wel beschikbaar, dus kom graag tafeltennissen. De batjes en balletjes moeten bij de bar worden gehaald, de tafels moeten zelf worden opgezet: inmiddels is deze routine goed bekend. Het lijkt me wel verstandig om de komende weken even te laten weten dat je wel komt. Veel plezier!

Hartelijke groet,
Machiel

Boules du SudKring

Nu de zomertijd is ingegaan, starten we weer om vier uur. We hebben een Whatsapp groep waarin je je meldt als je komt spelen. Afzeggen hoeft niet. We spelen als we minimaal twee teams kunnen samenstellen. De groepsinformatie op de App kun je vinden onder BoulesduSud. Richard8383 is de beheerder van de Appgroep zijn 06 nummer kun je vinden in de ledenlijst of via de BoulesduSud Kring webpagina.

FietsKring

Fietsliefhebbers, het coördineren van de Fietskring is tijdelijk overgenomen door Simon Italiaander. Hij meldde dat er wel wat meer fietsers welkom zijn. Er wordt inmiddels vaker ook met electrische fietsen gereden. Deze zullen zich echter wel moeten aanpassen aan de gewone fietsenrijders anders raken zij buiten adem. Elke tweede dinsdag in de maand en ze starten om 11 uur en rijden ongeveer 25 km. Interesse? Mail naar Simon Italiaander StadsdorpZuid sitaliaander@gmail.com

De Uit-Eten-Kring

Maaike Ferwerda heeft de laatste woensdag van april, de 24e een tafel gereserveerd in de Brahmshof voor zeven leden, die zich dan wel even moeten aanmelden bij haar. Ze maakt een aftekenlijst die aan de kop van de gereserveerde tafel wordt gelegd. Van het aantal definitieve gasten verwacht Maaike dat ze hun naam bij binnenkomst aftekenen zodat het duidelijk is wanneer de gereserveerde tafel compleet is.

Ook is er door Maaike een LUNCH geregeld en wel in de Culinaire Vakschool, Betuwestraat 29.
De leerlingen tonen dan hun kook- en serveerkunsten. Verzocht wordt om op tijd te zijn, 12.00 uur, zodat de leerlingen op tijd kunnen starten!! Uitloop tot 14 uur. OV mogelijkheden naar station RAI, en van daaruit even lopen. Het gaat om een 3- gangen lunch voor € 12,50, excl. drankjes.

De lunch in MEI is op DONDERDAG de 30e mei, laat Maaike even weten op hoeveel deelnmers ze kan rekenen zodat ze dat nog kan doorgeven. Mail naar ferwerdam ferwerdam@kpnplanet.nl