Nieuws van de Kringen

MuseumKring

Froukje Wattel meldde dat er heel veel belangstelling was voor het museumbezoek op 21 maart in het huis van Gisèle op de Herengracht 401. Er hebben zich 26 personen aangemeld. Dat was te veel voor een rondleiding maar het museum heeft aangegeven dat ze de groep in tweeën zullen verdelen en dan kunnen toch alle deelnemers mee. We vertrouwen erop dat ze dat daar goed georganiseerd hebben en dat de koffie klaar staat. Dit betekent wel dat de inschrijving voor 21 maart nu vol is, en dus gesloten.

Froukje Wattel

TuinKring

Betty Schermer wil na 12 jaar de TuinKring te hebben getrokken dit niet meer doen. Inmiddels heeft Doena Vander Vorm aangeboden om de deelnemers in het voorjaar bij haar in de tuin uit te nodigen en te bespreken hoe hiermee verder te gaan. Te zijner tijd zullen we hier meer over melden en zullen de vaste tuinliefhebbers hierover geïnformeerd worden.

Betty Schermer en Doena Vander Vorm

SingKring

De SingKring heeft zich na Corona weer geheel hersteld. Drie keer per maand zingen we op donderdagmiddag van half vier tot half zes onder leiding van Sjoerd Brouwer, De piano staat inmiddels op wieltjes met dank aan Joris Baurichter, met behulp van Martin en de Action Uit Korians kelder kwam een echte pianokruk voor Sjoerd. Sjoerd brengt ons na een paar rek- en strekoefeningen altijd weer in een betere vorm. Nieuwe liedjes voor de pauze en oud repertoire erna. Het is altijd weer een feestje. Meedoen? Kijk op de SingKring pagina wanneer we zingen.

Mary van Vucht