Nieuws van de Kringen

Nieuwe leesclub gaat van start

De leesclub in oprichting heeft nu vier leden. Er gaat een nieuwe leesclub van start. Martine Schaap, jarenlang uitgever, bespreekt samen met leesgrage Stadsdorpers elke zes weken een boek. Van hedendaagse literatuur, oorspronkelijk Nederlands of buitenlands, tot klassieker, alles met een goed, gelaagd verhaal kan langskomen. De keuze komt in overleg tot stand.
De bijeenkomsten vinden plaats in het Thomastheater, Prinses Irenestraat 36, op de woensdagavond. Voor de kennismakingsavond is nu woensdag avond 21 september geprikt. In samenwerking met De Thomas wordt enkele malen per jaar een auteur uitgenodigd, die vervolgens wordt geïnterviewd door Evert Jan de Weijer.

Interesse? Meld je aan bij martinemschaap@gmail.com

_____________________________________________

TafeltennisKring

Het was de afgelopen maand komkommertijd voor de TafeltennisKring, het was warm en velen waren met vakantie of naar hun buitenhuisje. Gelukkig hebben er veel leden gereageerd dat ze vanaf half september weer komen. Wilt u ook eens komen kijken of het iets voor u is? Kom langs in het Frans Otten stadion. Elke woensdag van half twee tot half vier.

_____________________________________________

SingKring

Alle zangers van weleer hebben heel enthousiast gereageerd. Sjoerd Brouwer (begeleider en dirigent) is na half september beschikbaar. Er hebben zich tevens een paar nieuwe liefhebbers aangemeld. We gaan er vanuit dat het donderdagmiddag van half vier tot half zes gaat worden in de Brahmshof. Als de planning definitief is zal ik iedereen informeren die momenteel op mijn verzendlijst staat. Mocht je ook een keer komen kijken of het wat voor je is, meld je aan via info@stadsdorpzuid.nl  Mij bellen kan ook 0651341291.  Mary van Vucht

_____________________________________________