Nieuws van de Werkgroep Modern Nabuurschap

Wij zijn verheugd dat er – sinds de corona maatregelen dit voorjaar allemaal werden opgeheven – in vele BinnenBuurten weer activiteiten hebben plaatsgevonden.

Onder enthousiaste aanvoering van de BB coördinatoren zijn er weer borrels en andere bijeenkomsten georganiseerd, soms bij de coordinator thuis, en soms op een andere locatie.

Verder hebben we afscheid moeten nemen van een aantal BB coördinatoren en hebben we nieuwe BB coördinatoren mogen verwelkomen.

Wij danken de scheidende coördinatoren Franke Veldhuizen, Janneke Bartheld-ter Borg, Yvonne Boer-de Wit, Marijke Engels en Karin Jurgens voor hun enthousiaste inzet en de grote betekenis die zij hebben gehad voor hun respectievelijke BinnenBuurten. Helaas hebben we ook afscheid moeten nemen van José Vergroesen, die in 2021 is overleden.

Wij wensen de nieuwe coördinatoren Jacques Allegro, Annette Bannier, Marylee van der Meulen, Jeannette Weinberg, Kees Jansen, Alied de Cock, en Maria van Wel heel veel succes en plezier in hun respectievelijke BinnenBuurten.

Op dit moment is er alleen nog een vacature voor een coordinator in BinnenBuurt 4 (‘Minerva Noord’), die we binnenkort hopen te vervullen.

Marjan Lubbers  Hetty Pijnappel  Anneke Huygen