Olympiatuin kom buurten zaterdag 14 maart

Het nieuwe groeiseizoen is in aantocht. De buurttuinders van Zuiderkruid trappen ZATERDAG 14 maart feestelijk af. Tuin klaarmaken voor het zaaiseizoen. Kom langs om deze dag met ons te ‘vieren’. Er is koffie, thee en lekkers.

Samen met vrijwilligers van NLDoet gaan we de tuin te lijf. Grond omwoelen, gaten en gleuven maken, paden bestrooien, stokken uitzetten. U kunt meedoen, lekker buiten wroeten. Of kom kijken en geniet van de tuin – in het midden hebben we een ‘zitje’.  Kinderen zijn ook welkom. Wij maken bloembommetjes. En neem plastic flessen mee mét dop, maak er gaatjes in en we stoppen het in de grond. In de zomer vullen we het dan met water uit onze pomp. De dorstige groenten, kruiden en bloemen groeien dan mooi uit. Kom maar kijken!

Vanaf maart zijn we er op alle woensdagmiddagen en zaterdagochtenden. En als je lid wordt: niks moet, je komt wanneer het uitkomt en ieder doet wat ie kan. Kost een tientje per jaar.

Kom buurten zaterdag 14 maart tussen 10:00 en 13:00 op de tuin aan het Olympiaplein bij de voetbalvelden aan de noordkant, achter het sierhek. olympiatuinboon@gmail.com