Online cursus Zing en beleef Kerst

Voor u gelezen
Elodie Luinge mailde me en maakte me (Mary van Vucht) attent op de cursus Zing en Beleef Kerst via het Concertgebouw. “Is het niet iets voor onze koorleden” mailde ze? Natuurlijk Elodie maar ook voor alle StadsdorpZuidleden die het Kerst gevoel willen beleven en meezingen. Dus we hebben het hieronder geplaatst voor alle leden. Ik ga zeker op een van de drie dagen ZOOMEN.  (zie ook de handleiding ZOOM)
Verdiep u in drie cursusavonden in de mooiste kerstmuziek!
Via een stream vanuit Het Concertgebouw, die u thuis volgt, neemt cursusleider Hans Veldhuizen u mee naar de verhalen achter de muziek.
Online cursus Zing en beleef Kerst
Bij Zing en beleef gaat het om de muzikale beleving. Cursusleider Hans Veldhuizen neemt u mee door achtergrondverhalen te vertellen, u actief te laten luisteren én te zingen om zo bijzondere koorwerken van binnenuit te leren kennen. ‘Dat je op het puntje van je stoel met muziek bezig bent, en dat je daardoor even uit de alledaagse werkelijkheid getild wordt’.

Via een stream vanuit Het Concertgebouw, die u thuis volgt, wordt u op een interactieve wijze meegenomen in de volgende werken:

  • maandag 7 december: Händels Messiah
  • maandag 14 december: Bachs Weihnachtsoratorium
  • dinsdag 22 december: Christmas carols

Vooraf worden bladmuziek en opnames toegestuurd ter voorbereiding op de online sessies. (klik op de online link)

Praktische informatie:
online sessies van 20.00 tot 21.00 uur: maandag 7 en 14 en dinsdag 22 december.
U ontvangt voorafgaand aan de sessie een Zoomlink en inlogcode voor de cursusavond.

De 3 sessies zijn ook tegelijk in een serie te bestellen.