Planning en perspectief in 2021

Vorig jaar bij de traditionele nieuwjaarsborrel in ApolloFirst wenste ik eenieder een fantastisch 2020. Helaas, wegens het Corona-virus, werden veel activiteiten afgelast, zo ook ons Lustrumfeest. Gelukkig was er, op veel kleinere schaal dan voorzien, op 1 oktober 2020 toch aandacht voor het 10-jarig bestaan van StadsdorpZuid. Jacques Allegro, Mary van Vucht en Anneke Huygen ontvingen een prachtige gemeentelijke onderscheiding voor hun tomeloze inzet voor ons dorp en Mary en Anneke presenteerden een geweldige, professionele glossy.

Ondanks een intelligente en een zwaardere lockdown bleven bepaalde kringen, actief en lieten BinnenBuurten zien hoe ze, juist in deze periode, van belang zijn. Activiteiten verplaatsen van binnen naar buiten, met ontmoetingen in het park of bij iemand in de tuin. Noodgedwongen leerden we en masse digitaal communiceren via programma’s als Zoom. Zo was het toch mogelijk om lezingen te volgen en elkaar te “zien”.

Ook nu, in februari 2021 blijkt het Corona-tij niet gekeerd. Een nieuwjaarsborrel in ApolloFirst zat er dan ook niet in. Daarom de uitnodiging om een glas te heffen, elkaar het beste te wensen en te toosten op een jaar waarin we -gevaccineerd- naar hartenlust kunnen doen wat het afgelopen jaar niet mogelijk bleek.

Zoom-bijeenkomst op woensdag 10 februari as van 16.30 tot 17.00 uur.
Aanmelden is niet nodig. Alle leden ontvangen een digitale uitnodiging.

Op 24e februari geeft oud CPB-directeur Coen Teulings een lezing via Zoom. Een must see! Vanaf volgende maand kan iedereen inloggen bij het digitale café. Daarover binnenkort meer.

Voor post-coronatijd: De Algemene Leden Vergadering (ALV) wordt verplaatst van april naar donderdag 16 september 2021. In de verwachting dat we elkaar dan in persoon kunnen ontmoeten.

Het dorpsplein is gepland in november met daaraan gekoppeld iets feestelijks voor alle leden ter gelegenheid van ons 10-jarig jubileum.

Namens Marjolijn, Libeth, Anneke en Joris sluit ik af met de wens jullie op 10 februari te treffen via Zoom om te klinken op een goede gezondheid en op een jaar met nieuwe kansen.

Machiel van der Woude                          GRAAG DOORSCROLLEN OM ALLE BERICHTEN TE LEZEN.