Programma “Thee(ma)middag” 29 januari over sparen en beleggen

Over sparen en beleggen door Nadam Schmidt en Simon Wiersma.

Nadam Schmidt werkt als vermogensadviseur bij ING in de Beethovenstraat en daar begeleidt hij relaties bij beslissingen omtrent hun vermogen.
“Vroeger liet ik geld en fiscaliteit de grootste rol spelen om vervolgens zo snel mogelijk naar een financieel product van ING te laveren”
Dat heb ik losgelaten en nu zit mijn klant aan het stuur………….Hoe dan?

Nadam is geregistreerd life planner en trainer naar de methodiek van George Kinder.
Hij is 18 jaar werkzaam in persoonlijk financieel advies en heeft gewerkt bij ABN Amro, RVS Verzekeringen en ING Health Mangement. Hij is net terug van een werkbezoek in Maui en neemt U mee in de beste aanvliegroute van uw financiën in 2020 en verder.

Simon Wiersma heeft ruim 20 jaar professionele beleggingservaring en is sinds 2009 Investment Manager bij het ING Investment Office. In die rol is hij medeverantwoordelijk voor het tactische beleggingsbeleid van de beleggingsstrategieën van ING vermogensbeheer. Regelmatig deelt hij zijn visie op de economie en de financiële markten, onder andere via het ‘’dagbericht beleggen’’ en financiële media. Eerder was hij werkzaam als vermogensbeheerder, portfoliomanager en analist vastrentende waarden.