Recensie Proeflokaal Stadionplein

De werkgroep Gezond & Lekker eten , anders gezegd, de proefkonijnen, bezoekt niet meer alle zaken, die kant & klaar eten verkopen, maar proeft voor onze leden wel bij ieder nieuw restaurant in onze wijk. Zo zijn we met 6 personen naar restaurant Zuid gegaan op de hoek van de Stadionweg en de Amstelveenseweg. We hadden een tafel kunnen reserveren. Het was er erg vol, en iedereen sprak zó geanimeerd, dat het een lawaai was van jewelste! Het was ons te erg, en echt niet geschikt voor onze doelgroep. Het personeel toonde gelukkig begrip voor de situatie en wij vertrokken…. Maar waarheen?? We staken over en kwamen terecht bij: Het Amsterdamse Proeflokaal. Stadionplein 300.
Een groot restaurant, heel veel plaatsen, gezellig ingericht en ondanks het feit dat het er heel vol was, bleek het prettig rustig.
We hebben van alles geproefd, vis en vlees, voorgerechten en hoofdgerechten, en het smaakte ons heel goed. De bediening was vlot en plezierig. De prijzen liggen nogal uiteen, hoofdgerechten tussen € 20 en € 30, voorgerechten van € 7,50 tot € 16,00 en nagerechten tot € 10,00., maar er is ook fingerfood.
Het proeflokaal is vanaf 9 uur ‘s morgens open tot middernacht. http://hetamsterdamseproeflokaal.nl/ Je kunt er ontbijten en lunchen, en dineren; er staan veel lekkere hapjes op de kaart, je kunt alles zelf via de website van het restaurant bekijken. Wij hebben er prettig gezeten en gegeten en geven het een 8!
Kea, Hetty, Renée en Marijke