Save the date: Lezing woensdag 29 september, 16.00 – 17.00, Apollofirst hotel

Wij zijn zeer verheugd dat wij dit najaar weer in ons vertrouwde zaaltje in Apollofirst lezingen kunnen organiseren!
Op woensdag 29 september a.s. vindt de eerste lezing van dit najaar plaats.
Coen Teulings zal dan een lezing voor ons Stadsdorp verzorgen met als thema: hoe zullen de (herstel)plannen uitpakken na Prinsjesdag?

Prof. Dr. Coen Teulings is een Nederlandse econoom; sinds 1 januari 2018 is hij hoogleraar op de Universiteit van Utrecht. Van 2006 tot 2013 was hij directeur van het Centraal Plan Bureau. Ook is hij auteur van enkele boeken, waaronder zijn boek ‘Over de dijken’, waarin hij vanuit een kritische blik uiteenzette hoe Nederland na de financiële crisis van 2008 letterlijk over de dijken moest kijken en een andere positie moest bepalen in het economische beleid. Zijn analyses zijn vaak haarscherp en bieden een ander economisch perspectief.
Na afloop van de lezing is er natuurlijk gelegenheid voor een drankje en een hapje.

Aanmelding is nog steeds verplicht! Ondanks dat de 1,5 m vervalt mag het zaaltje maar tot 75% aan bezoekers hebben. Dit komt neer op maximaal 36 bezoekers. Meld je dus tot uiterlijk 27 september aan. Stuur een mailtje naar info@stadsdorpzuid.nl

Op volgorde van binnenkomst noteren we de aanmeldingen. Vol is vol. Je krijgt wel bericht als we je teleur moeten stellen omdat de zaal vol geboekt is..

Zet alvast in jouw agenda: de volgende lezingen zullen plaatsvinden op donderdag 28 oktober en woensdag 24 november, van 16.00 – 17.00 in Apollofirst.

De thema’s worden later bekend gemaakt.
De Evenementen Commissie