Save the date: Zoom-lezing woensdag 24 februari a.s. 16.00 – 17.00 uur!

De volgende ZOOM-lezing van Stadsdorp Zuid zal zijn a.s. woensdag 24 februari van 16 tot 17 uur. Spreker is dan Coen Teulings. Zeer actueel, want gisteravond (donderdag 18 februari) was hij te gast in het programma Op1.Hij was van 2006 tot 2013 directeur van het CPB (Centraal Plan Bureau), en is nu hoogleraar aan de universiteit van Utrecht.
Coen Teulings zal met ons vooral de economische gevolgen van de Corona pandemie en voor- en nadelen van de lockdown maatregelen bespreken. Hij is recent betrokken geweest bij het initiatief van Herstel.nl., een breed collectief van artsen, economen, wetenschappers, hoogleraren, ondernemers, etc., met een kritische (economische) blik op het lockdown beleid van de regering. Zowel in het NOS journaal als in het programma Op1 werd hier gisteren (donderdag) avond aandacht aan besteed.
Het belooft dus een prikkelende lezing te worden!
Aanmelden (graag vóór a.s. maandag 22 februari 17.00) kan via een mailtje met uw e-mailadres aan info@stadsdorpzuid.nl. U krijgt dan op woensdag rond 12 uur een link toegestuurd, waarmee u kunt inloggen. Mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van Zoom, geef dan even een seintje op het hierboven genoemde e-mailadres.
De volgende lezing zal plaatsvinden op 31 maart van 16.00 – 17.00.