Save the date: Zoomlezing 31 maart a.s. van 16.00 – 17.00 uur.

Op 31 maart zal er weer een Zoom lezing plaatsvinden. Als spreker zal dit keer optreden Edgar Karssing. Edgar Karssing is Universitair Hoofddocent op Nyenrode Business Universiteit, waar hij onderzoek doet en doceert in beroepsethiek en integriteitsmanagement. Edgar heeft een academische achtergrond in economische wetenschappen en wijsbegeerte. In dit laatste vakgebied is hij ook gepromoveerd.
Op Nyenrode, maar ook daarbuiten geeft Edgar vaak workshops over filosofisch/ethische thema’s die managers en leidinggevenden aan het denken zetten over vraagstukken waar zij dagelijks mee te maken hebben.
Hij zou voor ons Stadsdorp graag in willen gaan op het thema ‘samenwerken alsof je vrienden bent’, op basis van de vriendschapstheorie van Aristoteles, een thema waarmee wij als Stadsdorpers natuurlijk veel te maken hebben. En actueel in deze tijden waarin wij zo weinig fysiek onze vriendschapsbanden kunnen beleven!
In de volgende nieuwsbrief zullen we nader hierop ingaan.
Voor nu: zet de datum vast in uw agenda!Aanmelden (graag vóór a.s. vrijdag 26 maart) kan via een mailtje met uw e-mailadres aan info@stadsdorpzuid.nl. U krijgt dan op woensdag rond 12 uur een link toegestuurd, waarmee u kunt inloggen. Mocht u hulp nodig hebben bij het installeren van Zoom, geef dan even een seintje op het hierboven genoemde e-mailadres.