SingKring start weer. Durf te zingen! Het is goed voor hart en brein.

In verband met Corona moesten we helaas al snel stoppen met onze SingKring.
Regelmatig als ik iemand van deze kring tegenkwam hoorde ik “wanneer gaan we weer zingen want ik mis het zo” Zelf mis ik het ook.
Ik heb het bestaande clubje gemaild en ook al hebben we helaas in de afgelopen periode afscheid moeten nemen van een paar leden toch wil ik de SingKring weer tot leven wekken. Ik heb Sjoerd Brouwer gesproken en hem bereid gevonden om ons alleen te begeleiden mits op dezelfde dagen en tijden. Dat betekent zonder Véronique.  Dat zou dan zijn op de donderdagmiddag van half vier tot half zes in de Brahmshof. Misschien kunnen we met de planning rekening houden met eventuele lezingen op de donderdagmiddag maar verder proberen om elke donderdag weer te gaan zingen. Lijkt het je wat om mee te doen? Wil je eerst een keer komen kijken of het iets voor jou is? Bel me of meld je gewoon direct aan. Ik heb nog geen exacte startdatum vastgesteld maar dat komt nog wel.

Mary van Vucht 020 – 6646573 of 0651341291.
Aanmelden graag via info@stadsdorpzuid.nl