SingKring zingt Kerstsongs

De SingKring repeteert inmiddels al weer bijna twee jaar met heel veel plezier in de Brahmshof. Maar wist u dat de EETTAFEL BRAHMSHOF (onderdeel van stichting SOOZ) drie keer per week voor een betaalbare warme maaltijd zorgt voor met name de oudere en/of alleenstaande buurtbewoners?

Zo ook extra op zondag 22 en maandag 23 december. Dan zorgt de kok – samen met de vrijwilligers-  voor een feestelijk kerstdiner. (Voor meer info bel met 06 45328433).

Om de kerstsfeer te versterken zal de SingKring: “Dames van Zuid” aldaar, rond half zes tot circa zes uur, een aantal kerstliedjes zingen onder begeleiding van  Veronique Bremers en met Sjoerd Brouwer aan de piano. Van Drummer Boy tot Herdekens van Gloria tot White Christmas. Het begint al een beetje een traditie te worden, ook vorig jaar waren we van de partij.

Volgend jaar meezingen? Kom een keer kijken en luisteren of het iets voor jou is. We repeteren gemiddeld 3 x per maand op donderdagmiddag vanaf half vier in de Brahmshof. We houden rekening met FilmKring, Borrels en Lezingen. De data staan in de Evenementenkalender. Op onze Kringwebpagina tref je het repertoire; muziekfiles en nog veel meer aan. Klik hier om een kijkje te nemen. Op de vraag of er geen mannen mogen meezingen is mijn antwoord ja natuurlijk wel maar helaas tot nu toe hebben die zich nog niet gemeld.  Dus mannen verenigt u en meld u aan. Als er een aantal zijn dan is er door Veronique vast weer een extra stemsoort bij te maken.

Mary van Vucht