De Swift Quiz start op 12 oktober

Er hebben zich al aardig wat leden opgegeven. Het zou mooi zijn als er nog een paar mensen bijkomen. U bent van harte welkom. We hoorden van een aantal mensen dat ze de vragen bij Twee voor Twaalf en Per Secondewijzer best moeilijk vinden. Dat is ook niet zo gek, want bij het eerste programma mag je antwoorden opzoeken en bij het tweede zijn er deelnemers aan het woord, die in het onderwerp zijn gespecialiseerd. Bij onze quiz hoeft u niet alles zelf direct te weten. U speelt samen met een aantal anderen.
We gaan waarschijnlijk met drie teams van start. De aanvang is om 13.45 uur en we sluiten af om 16.45 uur. Daarna drinken we gezamenlijk een glaasje en worden de winnaars bekend gemaakt. Er is een theepauze.
De kosten voor deelname bedragen 5 euro inclusief thee of koffie met een koekje, een glas wijn of fris met een zoutje en bitterballen en de quiz-vellen. Swift is met lijn 24 te bereiken, halte Olympiaplein.
Aanmelden kan bij Franke Veldhuyzen via frankev27@gmail.com of op 020 – 679 68 77. U krijgt dan een bevestiging en meer gedetailleerde informatie.
We zien uit naar een boeiende middag!