Tafeltennis Kring verwachtingen voor de toekomst.

Na een grondig onderzoek hebben we een mooie plek gevonden om te tafeltennissen. Het Frans Otten Stadion (FOS) biedt alle ruimte om te spelen, in een professionele omgeving. Het FOS is goed bereikbaar met de fiets en auto. De parkeerkosten zijn te overzien, direct buiten het FOS zijn ze op dit moment nihil. Na afloop kan je in het bargedeelte goed terecht voor een kopje thee of een glaasje wijn. Tot nog toe betalen we geen zaalhuur. We kunnen er vanuit gaan dat dat in 2022 ook het geval is.

Het FOS faciliteert ons op een geweldige manier. Afhankelijk van de opkomst staan er twee, drie of vier tafels klaar, plus voldoende batjes en balletjes. De afgelopen maanden fluctueerde die opkomst behoorlijk, van vier tot twaalf spelers. Mede door de corona-situatie was de opkomst de laatste weken niet bijzonder groot. Maar ook in deze periode is er met veel plezier getafeltennist en is het duidelijk dat deze kring een mooie toekomst tegemoet gaat.

Doe je ook mee in 2022?

Te beginnen in januari 2022 waar we weer iedere woensdag van 13.30 uur tot 15.30 uur naar hartenlust kunnen tafeltennissen in het FOS. Hopelijk zijn er dan nog meer leden van ons Stadsdorp die we achter de tafel kunnen begroeten. We hebben kunnen zien dat iedereen goed mee kan doen en dat er op elk niveau met veel plezier gespeeld kan worden.  De spelers die regelmatig kwamen opdagen gingen met sprongen vooruit.

Onze Tafeltennis Kring heeft zelfs de beschikking over een trainer. In het nieuwe jaar zal  Peter de Ronde weer regelmatig aanwezig zijn om ons de fijne kneepjes van het tafeltennis bij te brengen. Daarnaast zullen we starten met een laddercompetitie en zullen we het jaar afsluiten met een toernooi. Binnenkort wordt over een en ander meer informatie verstrekt.

We kunnen concluderen dat de Tafeltennis Kring van StadsdorpZuid in 2021 een mooie start heeft gehad en dat we in het FOS  goed geland zijn. Hopelijk kunnen we in 2022 weer met veel plezier tafeltennissen en is de groep spelers die vaak komt nog wat groter. Stuur als je mee wilt gaan doen even een mailtje. Dat mag via info@stadsdorpzuid.nl

Mary van Vucht
Machiel van der Woude