Tafeltennissen op woensdagmiddag

De eerste helft van 2022 is er naar hartenlust getafeltennist in het Frans Otten Stadion door de Tafeltenniskring. Op woensdagmiddag was de kring iedere week tussen 13.30 en 15.30 uur te gast in dit gastvrije en goed bereikbare sportcentrum. Afhankelijk van de opkomst stonden twee, drie of vier tafeltennistafels ter beschikking.

In de tweede helft van dit jaar gaan we enthousiast verder en hopen dat ook andere leden van ons stadsdorp mee gaan doen. Met een tikkeltje balgevoel is dat zeker mogelijk. Meestal heeft men in het verleden wel eens getafeltennist en wordt de draad weer snel opgepakt. Af en toe is er een trainer aanwezig die de fijne kneepjes van het tafeltennis kan bijbrengen.

Tafeltennis is niet alleen een leuk tijdverdrijf maar ook goed voor lijf en leden. Het biedt fysieke inspanning, maar de belasting voor de gewrichten, botten en rug is goed te doen. De kans op blessures is gering. Redenen genoeg om op woensdagmiddag te komen tafeltennissen in het Frans Otten Stadion. Je bent van harte welkom.

Voor nadere informatie kan men terecht bij Mary van Vucht (m.vucht@upcmail.nl) en Machiel van der Woude (machielwoude@gmail.com)

Zie ook websitepagina TafeltennisKring

Daar zie je ook alle data staan tot het eind van het jaar.