Training ‘Samen dementievriendelijk’

Al meer dan 60 stadsdorpleden hebben de afgelopen tijd een training ‘Samen dementievriendelijk’ gevolgd, waarin ze hebben geleerd om beter om te gaan met iemand met dementie.
Toch is er nog steeds belangstelling voor van mensen die niet de kans hebben gehad om mee te doen. Daarom organiseren we op dinsdagmiddag 21 januari 2020 nog een keer zo’n bijeenkomst.
De training zal ook nu weer gegeven worden door Sjef van Bommel, samen met een tweede door Alzheimer Nederland opgeleide trainer van Samen dementievriendelijk.

De training bestaat uit één bijeenkomst van 2,5 uur. In het eerste deel van de training gaat het om het vergroten van uw kennis over dementie. En in het tweede deel gaat u aan de slag met situaties waarmee u in de dagelijksheid te maken kunt krijgen. U leert dus niet alleen dementie beter herkennen, maar ook hoe je iemand met dementie het beste op weg kunt helpen.

De training vindt plaats op:
dinsdag 21 januari van 14.00 uur tot 16.30 uur, inloop vanaf 13.30 uur.
Locatie:
het Odensehuis, Hygiëastraat 4, Amsterdam (dit is in de steeg tussen Olympiaplein 58 en 60).
Deelname is gratis

U kunt zich opgeven bij Sjef van Bommel, het liefst per mail: info@sjefvanbommel.nl, of anders per telefoon 06 23048814. Wacht niet te lang, want vol is vol.