Uitnodiging ZOOM lezing 25 november a.s.om 16:00 uur

De Evenementen commissie is zeer verheugd de laatste ZOOM lezing van dit jaar te kunnen aankondigen! Tegen de achtergrond van de complexe situatie rondom de presidentsverkiezingen in de VS hebben wij Caspar Thomas bereid gevonden zijn licht te laten schijnen over de Amerikaanse verkiezingen en wat er allemaal nog zou kunnen gebeuren vóór de inauguratie op 20 januari 2021.

Caspar Thomas woont in Washington en is als Amerika deskundige o.a. verbonden als redacteur aan De Groene Amsterdammer, als US correspondent aan het Financieel Dagblad, gastspreker bij Buitenhof, bij BNR, en bij andere programma’s, en is schrijver van een aantal boeken (o.a. De Autoritaire Leider). Kijk voor meer informatie over hem bijvoorbeeld op https://www.groene.nl/auteur/casper-thomas

Caspar Thomas heeft een brede en genuanceerde blik op de gebeurtenissen in de VS en wij zijn dan ook zeer verheugd dat Caspar deze lezing – vanuit Washington – wil verzorgen!

Theo Pijnappel zal gespreksleider zijn en evenals bij onze eerdere ZOOM lezingen zal Frits van Servellen als moderator optreden. (Hij zal u graag helpen om het gebruik van Zoom snel meester te worden.)

We hadden u al via een aparte mail gevraagd om in te schrijven. De laatste mogelijkheid is tot as maandag 23 november! Inschrijving kan bij Anneke Huygen via info@stadsdorpzuid.nl, met vermelding van uw emailadres.

Wij zien u graag via ZOOM op 25 november a.s. om 16.00!

De link voor het volgen van de ZOOM lezing ontvangt u op de dag van de lezing via de mail.

De Evenementencommissie